Снимка: БулфотоПарламентарната група на ГЕРБ няма да вземе страна в този

...
Снимка: БулфотоПарламентарната група на ГЕРБ няма да вземе страна в този
Коментари Харесай

Тома Биков: Парламентарната група на ГЕРБ няма да вземе страна в спора между ИТН и Дончева

Снимка: Булфото

Парламентарната група на ГЕРБ няма да вземе страна в този спор. Няма да раздава присъди и оценки, само че ще потърси истината ". Това сподели заместител ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Тома Биков във връзка абсурда сред Има Такъв Народ и Татяна Дончева.

Припомняме, че депутатът от Има Такъв Народ Радостин Василев твърди, че Татяна Дончева го е убеждавала да отдели част от групата на Има Такъв Народ, с цел да се сформира държавно управление, в случай че президентът връчи третия мандат на " Изправи се БГ! Ние идваме! ".

Василев удостовери пред Българска национална телевизия, че камерите пред неговата адвокатска адвокатска фирма са записали по какъв начин Татяна Дончева влиза и излиза от офиса му. Той обаче неведнъж акцентира, че самият не е отправял обвинявания и изказвания, че тя му е предложила рушвет, само че описа, че е пишела на листче някакви неща - имена на депутати от Има Такъв Народ и сумата от 500К.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР